Informationer

Lady Tour er et motionscykelløb, hvor du kan køre i moderat tempo med luft til grin og hyggesnak, eller du kan udfordre dig selv og træde til i pedalerne for at prøve din egne grænser af i det smukke vestjyske landskab. Det vil sige, at såvel racercykler som almindelige cykler er lige velkomne.

Da det er et motionscykelløb, bliver der ikke kåret nogen vindere – alle der gennemfører er vindere.  Vi har tidtagning med chip, da det altid er sjovt at kende sin tid, og se om den er forbedret siden sidst. Du kan desuden finde resultatlisten her på hjemmesiden efter løbet.

Der køres på 4 forskellige ruter på henholdsvis: 95 km, 65 km og 30 km og en “Bevæg dig for livet” rute på 7,50 eller 15 km (i samarbejde med Herning Kommune)

Løbsdatoen er lørdag den 18. juni 2022 med start fra Nordvest Hallen, Gilmosevej 18, Tjørring, 7400 Herning

Efter startskuddet har lydt, køres der med cykelmaster den første kilometer, således at alle kommer godt ud af byen. Der er samlet start for hver gruppe.

Start og sluttidspunkter:

Kl. 7.30 Der er friske rundstykker og kaffe til alle deltagere. Du kan også hente både chip og startnummer i informationsteltet. På startstedet er der anvisninger for korrekt montering af chippen. Der er rigtig mange hjælpere – se blot efter mændene i gule cykeltrøjer

Kl. 9.25 Lodtrækning om 2 flotte cykler blandt forhåndstilmeldte deltagere. Cyklerne er sponsoreret af Cykelhandler Henning Jørgensen, som også har en bod på startstedet

Kl. 9.30 Velkomst – løbet skydes i gang

Kl. 9.35 Deltagerne på 95 km starter

Kl. 9.42 Deltagerne på 65 km starter

Kl. 9.50 Deltagerne på 30 km starter

Kl. 10.00 Deltagerne på: Bevæg dig for livet ruten på  7 km og 15 km starter

Kl.16.00 Lady Tour slutter

Start og målområdet

Målområdet er rigtig hyggeligt indrettet med telte, hvor du kan nyde din morgenkaffe og et let måltid efter løbet. Vores dygtige speaker vil gøre det festligt med sine kommentarer til deltagerne.

Der er gode omklædnings- og badefaciliteter i Nordvest Hallen lige ved siden af start- og målområdet.


Vis stort kort

Service og hjælp

De fleste af pigerne i Tjørring Cykelmotion cykler med i løbet, og derfor er det mændene fra klubben, der servicerer deltagerne. De hjælper meget gerne, hvis du har problemer med cyklen, er punkteret eller lignende. Det er dog en god idé at tage en ekstra cykelslange med. På pladsen kigger du bare efter mændene med de gule trøjer.

Der er servicebiler på ruterne. Disse biler fungerer også som ”opsamlingsvogne”, hvis man ikke er i stand til at gennemføre løbet ved egen hjælp. Da servicevognene dækker et stort område, kan det være, at disse vogne ikke er i nærheden, når hjælpen behøves. Prøv derfor selv at komme til nærmeste depot, hvorfra der vil være telefonkontakt med nærmeste servicevogn eller ring til ledelsen (telefonnummeret står på rutekortet).

Hvad koster det?

Tilmelding til og med 5. juni 2022

30 km  Kr. 175,00

65 km   Kr. 195,00

 95 km kr. 195,00

Tilmelding på selve dagen: 275 kr. 295 kr. 295 kr.

“Bevæg dig for livet”ruten 7,50-15 KM: kr. 100,00 ( ingen tidtagning)

til og med 5. juni 2022.

Tilmelding på dagen kr. 125,00

Klik her for tilmelding

Det får du for startgebyret

Før løbet:
Morgenkaffe og rundstykker, myslibar før løbet.
Godt afmærket rute med mange kontrollører
Rutekort inden start. Ruter kan hentes her på siden til din Garmin.
Masterbiler og hjælp på ruten bl.a. opsamling ved defekt
Depoter med energidrik, vand, frugt og chokolade
Tidtagning med chip

Efter løbet:
Grillstegt kyllingefilet, salat og brød
Øl eller vand
Mulighed for at udskrive diplom via vores hjemmeside
Mulighed for omklædning og bad
Men mest af alt samvær med friske piger i alle aldre

Lodtrækningspræmier

Diplom og resultater

Du kan få din tid umiddelbart efter du er kommet i mål på en e-mail, hvis du har opgivet dit mail adresse og du kan udskrive et diplom via vores hjemmeside: www.ladytour.dk.

Resultatliste vil også kunne ses på vores hjemmeside.

Regler og ansvar

Da det er et motionscykelløb skal alle færdselsregler overholdes. Det betyder bl.a. at der tages hensyn til andre deltagere samt den øvrige trafik og at man max. må cykle to og to ved siden af hinanden. Man skal bære cykelhjelm.

Piger kan deltage, hvis de cykler sammen med en voksen.

Deltagelse sker på eget ansvar.

Evt. spørgsmål kan rettes til mailadressen: kontakt@ladytour.dk

Charlotte Balle tlf. 2292 2730

Jytte Amtoft       tlf. 2868 8637