Velkommen

Velkommen til kvindernes mest hyggelige og velorganiserede motionscykelløb, som finder sted 3. lørdag i juni hvert år. – lørdag den 20. juni 2020.

Det er et motionscykelløb, hvor du kan vælge at cykle i moderat tempo med luft til grin og hyggesnak. Eller du kan udfordre dig selv og træde i pedalerne og prøve dine egne grænser af i det smukke vestjyske landskab.

Du kan vælge mellem ruter på henholdsvis 30 km, 64 km eller 96 km. Vi sætter fokus på sundhed, trivsel og det velvære man opnår ved at trampe lidt ekstra i pedalerne. Der er lagt op til en hyggelig og begivenhedsrig dag i godt samvær med gode veninder, kolleger, døtre, kusiner og alle med det rette antal x-kromosomer.

Du vil blive serviceret af mange af klubbens friske mænd, der sørger for at du kommer sikkert rund på ruten og bliver bespist efter alle kunstens regler.

Vi får hvert år rigtig meget ros af deltagerne for vores dameløb, en deltager skriver endda, at det er Danmarks bedst arrangerede motionscykelløb.

Er Lady Tour også noget for dig?

Det er et motionscykelløb, hvor både racercykler og almindelige cykler er lige velkomne.

Vi glæder os til at se rigtig mange glade cykelpiger til vores løb. Husk at tage en cykelveninde med.

Lady Tour er også på facebook. Hvis du vil hjælpe os med at udbrede kendskabet til Lady Tour, kan du tilmelde dig som ven.

De bedste cykelhilsner
Tjørring Cykel Motion
Lady Tour udvalget